Zakelijk

Logo van de zakelijke website van Barbara Witterland Op zoek naar creatief taaltalent?

Barbara schrijft. Al jaren. Ze is opgeleid tot kunsthistoricus. Tijdens haar studie kreeg ze vaak leuke reacties op haar schrijfwerk. Ze besloot schrijfcursussen te volgen en een cursus webdesign. Daarnaast werkte ze onder andere als docent taal. Meer en meer kreeg haar ideale baan vorm: zelfstandig (tekst)schrijver.

Barbara is beschikbaar als freelance tekstschrijver in de sectoren kunst, cultuur en onderwijs. Zowel voor print als online media. De teksten die je kunt verwachten zijn uiteenlopend: van persbericht tot achtergrondartikel, van column tot advertentietekst. Al dan niet voorzien van eigen foto’s.

Daarnaast geeft Barbara boeken in eigen beheer uit. Dat doet ze onder de naam Barbara Witterland Media. Je kunt haar boeken (en andere producten) kopen in de webshop BW Media.

Meer informatie, een vraag of een opdracht? Op haar zakelijke website vind je meer informatie.

Momenteel neemt Barbara geen opdrachten aan. Ze is op dit moment druk bezig met andere werkzaamheden, waaronder het opzetten van diverse blogs. Wel schrijft ze zo nu en dan op het Taalblog op haar zakelijk website en natuurlijk hier op Pensierino.


 

Reageren?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.